Veel gestelde vragen

Hoe moet ik mijn bestanden aanleveren?
Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, vragen wij u de aanlevergegevens in de hoogste resolutie naar ons toe te zenden. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen van uw product. Mocht het u niet lukken om uw bestanden in de juiste resolutie in te stellen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze werknemers helpen u in dit proces en doen er alles aan om samen met u het beste resultaat tot stand te brengen.


Kan iemand mij helpen met het aanleveren van de bestanden?
Wij staan voor een persoonlijke service voor ieder individu. Mocht u problemen ondervinden met het aanleveren van gegevens, dan staan al onze werknemers klaar voor u, om de hoogste kwalitieit te waarborgen.


Kan Pandaprint.nl een ontwerp voor mij maken?
Pandaprint.nl beschikt over zijn eigen grafische ontwerpers, gespecialiseerd in ontwerpen van nieuwe, of reeds bestaande logo's/huisstijlen. Wanneer u door ons uw logo of uw huisstijl wilt laten ontwerpen, neemt u telefonisch contact op met het volgende telefoonnummer: 030 2059920. U krijgt dan direct te maken met onze medewerkers.

 

Hoe kan ik het gewicht van mijn drukwerk berekenen?
Voor het uitrekeken van het gewicht van uw drukwerk, gebruiken we een handige formule. U kunt zo altijd handig uitrekenen wat het gewicht zal zijn van uw bestelde order.

Hoogte (:100) x Breedte (:100) x Gramsgewicht per m2 (:100) = Gramsgewicht per drukwerk item

 

Wat zijn de voordelen van het aanmaken van een account?
Wanneer u een account aan maakt op Pandaprint kunt u op iedere moment uw orderoverzicht inzien, al uw bestellingen zullen worden bewaard. En wilt u een bestelling  uit het verleden nogmaals plaatsen? Dan kunt u dit doen met 1 druk op de toets! Bijkomend voordeel is ook dat Pandaprint uw boodschappenwagen niet leeg maakt, wanneer u de site afsluit. Zo kunt u op ieder gewenst moment uw bestelling afmaken, zonder alles opnieuw in te hoeven voeren. Daarnaast kunt u een adressenbestand aan maken, Hieruit kunt u dan altijd eenvoudig een keuze maken tijdens uw bestelling. Verder vind u hier ook uw facturen terug en uw orderstatus.Copyright © 2014 Pandaprint.nl | Developed by Webcolors B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy & veiligheid