Persoonlijke service bij Pandaprint

Wat is het toch makkelijk om alles te kunnen bestellen via een website. Maar wat nou als het niet lukt, als u even iets niet voor elkaar krijgt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Pandaprint biedt u alle mogelijkheden van promotie aan via een gebruiksvriendelijke website. Bestellen voor internetprijzen, maar met de service van de “lokale drukkerij uit de buurt ". Hierdoor kunt u snel via onze website bestellen maar indien nodig geven wij u persoonlijk advies. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Pandaprint.

Wij bieden u in ieder geval de volgende zekerheden:

Persoonlijk advies

Bestelt u voor de eerste keer? Dan helpen wij u graag met het kiezen van het juiste drukwerk. Wij kunnen u desgewenst ook helpen met het ontwerp van een huisstijl. Bestelt u vaker drukwerk? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden om uw drukwerk te verbeteren. 

Scherpe prijzen

Pandaprint.nl beschikt over een eigen machinepark. We kunnen daardoor snel leveren en een hoge kwaliteit garanderen. Daarnaast kunnen we dit alles doen tegen een zeer scherpe prijs.

Gratis verzending

Of je nu visitekaartjes bestelt of een nieuwe voorraad briefpapier, wij leveren je bestelling gratis. Daar doen we niet moeilijk over.

Spoedlevering mogelijk

Heb je een beurs gehad en veel nieuwe contacten opgedaan? Of misschien organiseer je onverwachts een fantastisch evenement? Dan kan het zijn dat je snel je drukwerk nodig hebt. Wij begrijpen dat. Daarom bieden we de mogelijkheid om je bestelling met spoed te produceren en te leveren. 

Contact

Pandaprint is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Voor spoedbestellingen is Pandaprint ook bereikbaar buiten deze tijden via info@pandaprint.nl

Heeft u vragen over onze online producten of zoekt u iets wat niet vermeld staat op de website van Pandaprint? Twijfel dan niet en neem direct contact op. Wij zullen er dan alles aan doen om u een gepaste offerte van het door u gewenste product te leveren.

Succes met uw bestelling,

 

Het drukwerk team

T 030 2059920
M info@pandaprint.nl

Copyright © 2014 Pandaprint.nl | Developed by Webcolors B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy & veiligheid