Swipe to the left

De tijd van cadeaus breekt weer aan; zo pak je het dit jaar aan!

By Sjors Hardeman 1 years ago No comments

De aankomende periode staat weer volledig in het teken van feestelijkheden en cadeaus. Sinterklaas en Kerst naderen snel, maar ook de tijd van de traditionele relatiegeschenken is aangebroken!
Hoewel de opties voor alle feestelijkheden elk jaar groeien, blijkt het vaak toch lastig om een leuk of origineel cadeau te bedenken, of dit nu voor familie tijdens Kerst is, of als representatief geschenk voor zakelijke relaties.
We geven je daarom graag wat ideeën waar we je bij Pandaprint heel goed (en snel!) mee kunnen helpen!

De voordelen en noodzaak van bedrijfskleding

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

Al eeuwen zorgen mensen ervoor dat ze zichtbaar zijn als onderdeel van een bedrijf, team of werkgroep. En dat kent vele gezichten. Van een compleet uniform waaraan een agent te herkennen is, tot een logo op een overhemd wanneer je op een beurs staat namens je organisatie. Het bedrukken van bedrijfskleding is dus niets nieuws.

Dat het echter niet altijd vanzelf goed gaat, beschreven we eerder al in dit blog over belangrijkste problemen met bedrijfskleding.

Toch zien we in onze praktijk vaak dat over bedrijfskleding soms slecht wordt nagedacht of ten onrechte wordt besloten toch maar geen afspraken te maken over bedrijfskleding en uitstraling. En DAT is voor jouw bedrijf een gemiste kans…

Het beursseizoen gaat van start: wat ga je dit jaar met je promotiemateriaal doen?

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

De zomervakantie zit erop en dat betekent voor veel organisaties dat het beursseizoen weer van start gaat.

Hoewel de afgelopen jaren de cijfers laten zien dat het bezoeken van of deelnemen aan een beurs langzaam in populariteit begint te dalen, is het voor bedrijven vaak nog steeds een belangrijke boost voor hun sales.

De kracht van witruimte... waarom je niet bang moet zijn voor wit

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

Als je denkt aan drukwerk is wit vaak de laatste kleur die in je op komt. Sprekende kleuren die van je flyer af spatten, een imponerende kleurenset waarmee je gegarandeerd opvalt op de deurmat… het draait allemaal om kleur. Toch is wit misschien wel een van de ‘kleuren’ met de meeste kracht en heeft het gebruik van wit een aantal hele belangrijke voordelen!

Witruimte biedt rust
Als je drukwerk bestelt, wil je graag voor je gevoel het maximale krijgen, voor wat je bestelt. Een grotendeels “wit” (eigenlijk: negatieve ruimte) stuk drukwerk gaat dus misschien een beetje tegen je gevoel in. Toch is witruimte hard nodig; het zorgt ervoor dat je als ontvanger, lezer of kijker niet wordt overvoerd met informatie en de informatie die ertoe doet, ook bij je “binnen komt”.

De kracht van cross mediaal: Hoe maak je de ideale mix?

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

Dat we de afgelopen jaren door de komst van het Internet een enorme ontwikkeling hebben meegemaakt op werkelijk allerlei vlakken is geen geheim. Dat merken we als particulier in ons dagelijks leven, maar is vooral in zakelijk opzicht een enorme omwenteling geweest.

De manier waarop we bezig zijn met onze verkoop, promotie en marketing bijvoorbeeld. Waar voorheen de direct mail (via post) een veelgebruikt promotiemiddel was, heeft online marketing daarin nu een enorme rol gekregen.

Natuurlijk blijft de vraag nog steeds wat nou de allerbeste aanpak is en hoe je optimale mix maakt in de opties die je hebt. Offline is verre van passé en krijgt juist weer hele nieuwe kansen.

Daarom in dit artikel: de ideale mix door cross mediale marketing en promotie.

​​De charme van papier... waarom online niet altijd beter is.

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

We houden van online, je kunt bij ons niet voor niets online je drukwerk bestellen!

Natuurlijk heeft het internet en de digitale manier waarop we dingen de afgelopen jaren doen heel veel voordelen. Terugdenkend aan de tijd waarin e-mails nog niet bestonden en het internet als de grootste informatiebron nog niet eens gemaakt was, is dat inmiddels maar moeilijk voor te stellen.

Toch had die tijd wel zo zijn charme. En als drukker snap je natuurlijk dat wij heel blij worden van papier, drukwerk en alles wat je ermee kunt doen! En daar hebben we een paar hele goede redenen voor.

“Digitaal verstoffen”? 3 toffe mogelijkheden om meer met je foto’s te doen!

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

Onze wereld is digitaler dan ooit. Dat betekent dat we, met al onze technologie en een mobieltje binnen handbereik, misschien wel meer foto’s vastleggen dan in de jaren hiervoor.

Makkelijk, snel gemaakt, eenvoudig te delen en in een handomdraai op te slaan… zou je denken. En toch liggen ondanks alle digitale opties onze USB’s met foto’s van de vorige vakantie of die veel te leuke foto’s op je computer waar je “nog eens wat mee moet” alsnog te verstoffen.

En DAT kan slimmer én leuker!

Houd herinneringen levend met een paar van onze favoriete fotoproducten die er gegarandeerd voor zorgen dat je vaker en langer geniet van je foto’s.

Opvallen met je drukwerk doe je zo!

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

Wanneer je een eigen bedrijf hebt herken je dit vast wel: je wilt opvallen tegenover de rest. En vaak gaat dit wat lastiger met de visuele uitingen. Er verschijnt namelijk elke dag zoveel on- en offline, probeer daar meer eens doorheen te komen en de aandacht te grijpen. In dit blog delen we dan ook graag wat hulpmiddelen om op te vallen en de aandacht van je potentiële klant te pakken!

Verras je gasten met drukwerk voor je verjaardag

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

“Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat… “
Elk jaar is het daar weer, je verjaardag. Of je het nu groot of klein viert, alleen of met een ander, je hoopt altijd
dat je je gasten kunt vermaken of misschien zelfs wel echt kunt verrassen.

Waar de blokjes kaas en stukjes worst het natuurlijk altijd wel goed doen, kennen we die nu langzaam wel.
Dus; hoe breng je je feest naar een hoger plan? We laten je graag zien hoe drukwerk je hier bij kan helpen!

Zorgen dat je blijft hangen… hoe doe je dat?

By Sjors Hardeman 2 years ago No comments

Ongeacht of je nadenkt over een promotieartikel voor een beurs, een festival of een relatiegeschenk; je wilt graag opvallen en zorgen dat je blijft hangen.

Bedrukte pennen zijn al jarenlang favoriet als give-away en dat heeft natuurlijk zo zijn redenen; de kosten per pen zijn laag, een pen zwerft overal rond en wordt daadwerkelijk gebruikt.

Als je wat spannenders wilt of zoekt naar een geschenk of artikel dat net een stapje verder gaat, zijn er genoeg mogelijkheden om te zorgen dat je echt blijft hangen.

Hoe? Daar doen we je natuurlijk graag wat suggesties in!

Copyright © 2014 Pandaprint.nl | Developed by Webcolors B.V. | Algemene voorwaarden | Privacy & veiligheid